ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ

Το χιονοδρομικό και αθλητικό κέντρο 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ βρίσκεται σε υψόμετρο 1430 μ. και σε απόσταση 17 χλμ. από τη Νάουσα, 108 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και 557 χλμ. από την Αθήνα.

 

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΠΙΣΤΕΣ

Αρχαρίων δύο διαδρομές μήκους 200 μ. η κάθε μια, εύκολες

Παράδεισος μήκους 2.600 μ. μέτριας δυσκολίας

Λούκι μήκους 800 μ.

Αριστοτέλης μήκους 2.000 μ. μέτριας δυσκολίας (Εγκεκριμένη από τη ΔΙΕΘΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ (FIS) για την τέλεση Αγώνων Πανευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Στην πίστα "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας εδώ και μια δεκαετία διοργανώνει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Αγώνων Κατάβασης σε όλες τις κατηγορίες)

Φίλιππος μήκους 2.000 μ. μέτριας ως μεγάλης δυσκολίας

Πίστα Δρόμων Αντοχής

1η Τριών (3) χιλιομέτρων

2η Πέντε (5) χιλιομέτρων

3η Δέκα (10) χιλιομέτρων

Εγκεκριμένες και οι τρεις από τη ΔΙΕΘΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ για την τέλεση Αγώνων Πανευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ

Εναέρια διπλή καρέκλα

Συρόμενοι αναβατήρες (6)

ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σύστημα τεχνητής χιόνωσης

Γήπεδο ποδοσφαίρου

Ιατρείο - πρώτες βοήθειες

Μηχανάκια χιονιού

Μαθήματα σκι - Ενοικίαση εξοπλισμού

Ελικοδρόμιο

Πάρκινγκ αυτοκινήτων και τροχόσπιτων

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το Ξενοδοχείο είναι Β' κατηγορίας με 15 μεγάλα και άνετα δωμάτια (δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα) και σε πλήρη ανάπτυξη 58 κλίνες, όλα τους με ιδιαίτερο λουτρό, τηλέφωνο και τηλεόραση. Eπίσης διαθέτει αίθουσα εστιατορίου με παραδοσιακή κουζίνα, ένα όμορφο Snack Bar, πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο, κλειστή θερμαινόμενη πισίνα, δύο Σάουνες μία 2-4 ατόμων και μία 4-12 ατόμων, χώρο μασάζ και αποδυτήρια.