• 25 Απριλίου 2024 01:13

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ

καλωσορίσατε

Ενημέρωση σχετικά με τα Rapid-test που θα πραγματοποιηθούν δωρεάν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Ιαν 19, 2022

Αγαπητοί γονείς καλησπέρα σας.

Σχετικά με τα Rapid-test που θα πραγματοποιηθούν δωρεάν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου Πελασγίας, την Πέμπτη 20/01 από τις 9:30 το πρωί σας ενημερώνουμε ότι:

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους Υπεύθυνη Δήλωση, υπογεγραμμένη από τους κηδεμόνες, που θα επιτρέπει τη διενέργεια του τεστ στο παιδί τους. Φωτοτυπία της Υπεύθυνης Δήλωσης θα δώσουμε αύριο Τετάρτη σε όσους μαθητές προσέλθουν στο σχολείο. Επίσης την Υπεύθυνη Δήλωση θα την αποστείλουμε σε ηλεκτρονική μορφή στα e-mail όλων των μαθητών που έχουν στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και θα αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Γυμνασίου Πελασγίας (gym-pelasg@fth.sch.gr).

Η διενέργεια του Rapid-test της Πέμπτης πρέπει να γίνει από όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές του Γυμνασίου, νοσούντες ή μη, στα πλαίσια της ιχνηλάτησης των στενών επαφών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που είχαμε στο σχολείο μας. Επίσης το τεστ μπορεί να γίνει σε όσους γονείς το επιθυμούν.

Εναλλακτικά το Rapid-test της Πέμπτης μπορεί να πραγματοποιηθεί σε Δημόσια Δομή Υγείας δωρεάν (π.χ. Κέντρο Υγείας Στυλίδας) ή σε φαρμακείο επί πληρωμή και θα πρέπει να δηλωθεί από τον φαρμακοποιό.

Ελπίζω, ότι πραγματοποιώντας πραγματικά όλοι μας τα προβλεπόμενα τεστ, σε λίγες ημέρες θα ξεφύγουμε από αυτή τη δοκιμασία.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι μέχρι στιγμής όλοι οι νοσούντες το περνάνε σχετικά ήπια, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Εύχομαι καλή ανάρρωση στους νοσούντες, υγεία σε όλους τους μαθητές μας και στις οικογένειές σας και καλή δύναμη. Θα παραμείνουμε κοντά σας σε ότι χρειαστείτε.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ

ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *