• 27 Ιουνίου 2022 16:56

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ

καλωσορίσατε

ΕΥΧΕΣ

Δεκ 24, 2020

 

Αισθάνομαι πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας του Γυμνασίου Πελασγίας, για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλατε το τελευταίο δύσκολο διάστημα της απομόνωσής μας και της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, όπως και τις οικογένειές σας για την πολύπλευρη υποστήριξη που σας προσέφεραν.

Ευχαριστώ και συγχαίρω τους καθηγητές σας, οι οποίοι κινούμενοι από την αγαπητική σχέση δασκάλου – μαθητή αφιέρωσαν πολύ χρόνο, μόχθο και προσπάθεια για να ανταποκριθούν στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις που προέκυπταν ώστε να καταφέρουν να επικοινωνήσουν μαζί σας, να σας υποστηρίξουν και να σας διδάξουν.
Τα εμπόδια πολλά. Ελλιπής ή ανύπαρκτος σε κάποιες περιπτώσεις τεχνολογικός εξοπλισμός, δυσκολία προσαρμογής στις τεχνολογικές δεξιότητες που απαιτούνται, προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο, απουσία internet, αλλά και το
ψυχρό περιβάλλον της ψηφιακής τάξης, το οποίο αδυνατεί να καλλιεργήσει το παιδαγωγικό κλίμα που αναπτύσσει η προσωπική επαφή και η αλληλεπίδραση δασκάλου και μαθητή στη φυσική τάξη.
Όταν όμως υπερισχύουν η ανάγκη, η θέληση και η προσπάθεια να επικοινωνήσουμε τα εμπόδια ξεπερνιούνται.
Αυτούς τους τελευταίους μήνες έχουμε χάσει πράγματα που τα θεωρούσαμε δεδομένα και ίσως όχι τόσο σημαντικά. Την προσωπική επαφή, τη χειραψία, την αγκαλιά, την επικοινωνία. Αυτές τις ημέρες αγάπης ας αναλογιστούμε πόσο
σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις στη ζωή μας και ας αφιερώσουμε περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο στην οικογένειά μας, με την ευχή σύντομα και με ασφάλεια να ξανασυναντηθούμε επιστρέφοντας σαν μία ομάδα στο σχολείο μας.
Εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειές σας καλά Χριστούγεννα, καλή Χρονιά με υγεία σωματική και ψυχική, χωρίς το φόβο της πανδημίας, αλλά γεμάτη ζωή, χαμόγελο, αγάπη και επικοινωνία.
                                                                                                                                             Ο Διευθυντής
                                                                                                                                        Κρεμάλας Νικόλαος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.